Despre noi

Pe scurt, despre noi: House of Beauty este un concept de saloane de infrumusetare creat in anul 2014 in Cluj-Napoca. Prima locatie a fost deschisa in anul 2014 in Floresti, Jud. Cluj iar cea de-a doua locatie a fost deschisa in anul 2018 in cartierul Marasti din Cluj-Napoca. De la inceput am avut in gand 3 caracteristici prin care ne-am dorit sa fim recunoscuti de clienti: calitate, profesionalism si cel mai important bun-simt.

Locatia 1: House of Beauty – Eroilor 21, Floresti

Intr-o ambianta placuta, situat in centrul Florestiului, echipa noastra ofera servicii de Frizerie, Coafor, Solar, Cosmetica.

In aceasta locatie avem de asemenea:

Aparate de bronzat verticale – SUNLESS V58 UNIQUE – full echipat cu AquaFresh si Vibro Masaj.

Aparat de bronzat orizontal – Luxura X7 II 42 SLi High Intensive echipat full cu Fitru bronzare faciala, Qsens, Xsens III aroma, SoundAround Plus.

Locatia 2: House of Beauty – Fabricii Nr. 3, Cluj-Napoca

Această locație House of Beauty oferă exclusiv sericii de bronzare cu aparatură de cea mai bună calitate si tuburi Chocolate Brown TOP – Made in Germany (la el ca si in locatia Nr. 1).

Aparate de bronzat verticale – SUNLESS V58 UNIQUE – full echipat cu AquaFresh si Vibro Masaj.

Aparate de bronzat orizontale – Luxura X7 II 42 SLi High Intensive echipat full cu Fitru bronzare faciala, Qsens, Xsens III aroma, SoundAround Plus.

***toate aparatele au tuburi Chocolate Brown TOP – Made in Germany.

De asemenea vă anunțăm că salonul nostru este în conformitate cu noua lege aparută în Septembrie 2016 care privește normele de siguranță și igienă pentru saloanele de bronzat.